Trinidad & Tobago

Forside/ROM/Trinidad & Tobago

Viser alle 4 resultater

Sorter efter:

Trinidad og Tobago er en østat, der ligger i den sydlige del af Det Caribiske Hav. Godt og vel ti kilometer fra Venezuelas kyst. Du tænker sikkert på smukke strande, palmer og smukt hav, når talen falder på østaten – og det forstår vi godt.

Landet består af de to hoved-øer Trinidad og Tobago samt enogtyve mindre øer. Det officielle sprog i landet er engelsk. Landets areal er cirka 5000 kvadratkilometer.

Noget af det, som østaten er kendt for, er rom. For eksempel denne Valedor Rum Cordial 47% 50 cl. Det er en superspændende rom, der faktisk også er præmieret med en guldmedalje (ISW i Tyskland, 2015). Den er fed og fyldig og har en meget genkendelig smag af vanilje. Den er en blanding af rom fra Trinidad (lagret på sherryfade) samt fra Martinique, Jamaica og Nicaragua. Til slut er den lagret på egetræsfade og tilsat vanilje fra Madagascar.

Rommen egner sig på grund af sin sødme rigtig godt som tilbehør til en dessert – eller slet og ret som en dessert i sig selv. Det er forskelligt, hvordan folk kan lide at drikke den. Nogle foretrækker for eksempel en istering i den for at afrunde smagen lidt. En virkelig lækker rom til dig, der kan lide det lidt sødt.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING