TAIWAN

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Whisky fra Taiwan

Taiwans ældste whiskyproducerende destilleri er Kavalan, som siden 2005 har produceret Kavalan whisky. Traditionen for produktion af Taiwanesisk whisky er altså ikke særlig gammel, selvom Kavalan allerede har vundet flere priser globalt.

De taiwanesiske destillerier, herunder Kavalan, kan lave whiskyer i verdensklasse. Det varme klima gør at whiskyen modner hurtigt, hvorfor hele læringsprocessen kan fremskyndes. Her får man hurtigt mere smag ud af fadet, som eksempelvis kan være de populære sherryfade, på langt kortere tid.

Også Nantou destilleriet er beliggende i Taiwan. Hvor Kavalan er placeret i den nordlige del, findes Nantou destilleriet nærmere den centrale del af øen, i byen Nantouhsien. På dette destilleri bruges blandt andet bourbonfade, som giver dybde og kompleksitet til deres whisky, med noter af blandt andet vanilje og karamel. Produktionen benytter også sherryfade, som ligeledes giver kompleksitet og dybde, men i stedet tilbyder noter af nødder og varme krydderier. 

Der er cirka 4.500 bourbon- og sherrytønder på destilleriet, med et rumindhold på et sted mellem 180-225 liter. Nantoudestilleriet blev etableret i 1978, men kastede sig først over whiskyproduktionen i 2008, et par år efter Kavalan. 

Taiwanesisk whisky fra Nantou destilleriet

LG Whisky er drevet med udgangspunkt i en mangeårig kærlighed til whisky. Utallige rejser, smagninger og besøg hos destillerier danner grundlaget for vores udvalg af produkter, hvor vi stræber efter at have et bredt men godt udvalg af whisky – herunder whisky fra Taiwan og vores udvalgte produkter fra Nantou destilleriet.

Den største del af vores sortiment er ganske naturligt fokuseres mod skotsk whisky og irsk whiskey, men også mindre kendte whisky nationer som Taiwan, Danmark og Wales har fundet vejen ind i vores sortiment. Uanset budget tilbyder vi altså et bredt sortiment af kvalitetswhisky, til både den erfarne entusiast, samt den helt grønne nybegynder.

Har du et særligt ønske eller spørgsmål til vores produkter? Tøv ikke med at kontakte LG Whisky på Whisky@lgwhisky.dk eller telefon 52343464.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING