LOCH LOMOND

Viser alle 5 resultater

Sorter efter:

Loch Lomond destilleriet ligger i den maleriske nationalpark af samme navn – i det skotske højland. Det blev grundlagt i 1966 og har opnået anerkendelse for sine unikke whiskyer og innovative produktionsmetoder.

Ejerforholdene for destilleriet har været forskellige gennem årene. Men det er i øjeblikket en del af Loch Lomond Group, et skotsk drikkevareselskab med base i Alexandria, Skotland. Destilleriet er opkaldt efter det ikoniske loch, der ligger i umiddelbar nærhed af destilleriet.

Fordi destilleriet ligger lige i hjertet af den storslåede nationalpark, er det oplagt for besøgende at se nærmere på den enestående mulighed for at opleve Skotlands smukke natur. I nærheden af destilleriet kan man også udforske det betagende loch, tage på vandreture eller besøge de nærliggende Trossachs (skovklædte dale), der er kendt for deres imponerende landskaber.

Destilleriets whiskyer er kendt for deres mangfoldighed og kvalitet. Fra den robuste og røgede Loch Lomond single malt til den bløde og delikate Inchmurrin tilbyder destilleriet et bredt udvalg af smagsoplevelser til enhver smag.

En interessant fun fact om Loch Lomond destilleriet er, at det har et unikt destillationssystem. Det giver mulighed for at producere både malt og grain whisky på samme sted. Det gør det til et af de få destillerier i Skotland med denne kapacitet.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING