ARDNAMURCHAN

Viser 1–12 af 17 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Beliggende på Ardnamurchan-halvøen Lochaber i det skotske højland, er Ardnamurchan Destilleri en perle inden for whiskyverdenen. Dette destilleri anses for at være et af de mest fjerntliggende destillerier i hele Skotland.

Adelphi, et selvstændigt aftapningsfirma, er både ejer og skaber af dette destilleri. Deres vision blev realiseret efter indsendelse af byggeplanerne i 2011. Og efter godkendelse af kommunalbestyrelsen i april 2012 begyndte konstruktionen i 2013. I maj 2014 var destilleriet fuldt operationelt og klar til at fremstille den flydende skat.

Produktionsfasen blev påbegyndt samme år, og i 2017 blev den første officielle whisky, der opfyldte det lovbestemte krav om en lagringstid på tre år, lanceret.

Ardnamurchan Destilleri er dedikeret til bæredygtighed og bruger vedvarende energi som en løsning for at minimere deres CO2-aftryk. De driver deres destilleri ved hjælp af vandkraft og en omfattende biomassekedel, som er forsynet med træ fra den omkringliggende Ardnamurchan-skov.

Destilleriet specialiserer sig i to stilarter af West Highland whisky: den røgede og den ikke-røgede variant.

Hvis du har nogen spørgsmål om whisky eller anden type spiritus, vil vi gerne opfordre dig til at kontakte os her hos LG Whisky. Vi står til rådighed for enhver form for henvendelse.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING