Barbados

Forside/ROM/Barbados

Viser alle 11 resultater

Sorter efter:

Barbados, en ø-perle i Caribien, er indhyllet i en skønhed, der udgør en del af De Små Antillers strålende øhav. Placeret omkring 400 kilometer nordøst for Venezuela, tager øen dog sit geografiske tilhørsforhold fra Nordamerika. Med et areal på omkring 439 kvadratkilometer er den lidt mindre end Bornholm her i Danmark. Men den er hjem for næsten 300.000 individer, der bringer liv til dens solbeskinnede kyster! Hjertet af øen er dens hovedstad, Bridgetown. Den agerer vært for omkring en tredjedel af den lokale befolkning.

Tidligere var Barbados tæt dækket af tæt tropisk skov, men dagens landskab har ændret sig markant. Sporene af skov er skiftet ud med landbrugsarealer. Og frem for alt kan man finde sukkerrørsplantager, der strækker sig langt og bredt. Sukkerrør har naturligvis en nært forhold til romproduktionen.

I den globale romhistorie anses Barbados som “rommens vugge”. Det er her, den ældste tradition for romproduktion menes at have taget sine spæde skridt. Dette har givet øen en uforlignelig position inden for dette område.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING