GLEN SPEY

Viser alle 4 resultater

Sorter efter:

Glen Spey destilleriet er et af Skotlands mange ikoniske destillerier. Det ligger i hjertet af Speyside-regionen og blev etableret i 1878, så det har en rig historie og en arv i relation til håndværk og kvalitet. Destilleriet ligger nær byen Rothes og nyder derfor godt af det frodige landskab og den rene bjergluft, der er karakteristisk for Speyside-området.

Besøgende, der udforsker Glen Spey destilleriet, kan forvente en fascinerende indsigt i whiskyproduktionsprocessen. Og derudover muligheden for at smage nogle af destilleriets mest udsøgte whiskyer. Ud over destilleriet er der flere andre seværdigheder i nærheden, herunder den imponerende ruin af Balvenie Castle og den smukke landsby Aberlour.

Destilleriet er ikke kun et sted for whiskyentusiaster. Det er også et vindue til Skotlands rige kultur og historie, der tiltrækker besøgende fra hele verden.

Destilleriet, der i dag ejet af Diageo, åbnede tilbage i 1878. Det var et af mange destillerier, der åbnede takket være jernbanens ankomst og det sene whiskyboom.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING