GLASGOW

Viser alle 5 resultater

Sorter efter:

Glasgow Destillery blev (gen-) etableret i 2012 med en mission om at bringe den allerbedste spiritusdestillation tilbage til Glasgow. Det var således det første single malt whiskydestilleri i byen siden 1902!

Teamet bag destilleriet betegner sig selv som “et selvstændigt ejet og selvstændigt minded team af modige fritænkere” og hæfter adjektiver som blandt andet kreative, innovative og kvalitetsbevidste på sig. Og det bliver bemærket! Destilleriet og deres whisky har nemlig efter sigende en passioneret fanskare over hele verden.

En af whiskyerne fra destilleriet er denne 1770 Glasgow Single Malt Tripple Distilled 46% 50 cl. Efter endt tripple destillering er den modnet på virgin oak-fade.

Navnet ‘1770’ stammer fra det originale Glasgow Distillery, der blev grundlagt i 1770 i Dundashill. Fra 1700-1900 var Glasgow en førende whiskyby med over fyrre destillerier, der eksporterede til hele verden. Men af mange forskellige årsager kom der en stilstand i denne industri i rigtig mange år. Indtil altså dette destilleri valgte at starte igen og slå dørene op til produktionshallerne.

Kontakt gerne os her hos LG Whisky, hvis du har spørgsmål om whisky – for eksempel fra Skotland. vi står altid klar til at guide dig igennem et køb, så du får præcis den flaske, der matcher dig og dit behov. 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING