Speyside whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Speyside whisky

Viser 1–12 af 213 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Speyside whisky – området med de mange destillerier


I Skotlands nørdøstlige hjørne findes Speyside-området. Det er kendt for sine mange whiskyproducenter, fordelt på relativt lidt plads, fx
BenRiach, Glenlivet, Glenfarclas og Glenrothes. Netop Spey er navnet på den flod, der leverer vand til mange af destillerierne. 

Whisky fra dette område er kendt blandt mange whisky-interesserede som værende højlandswhisky. Netop highland whisky er, modsat lowland whisky, kendt for sit kraftige udtryk. Dette gælder også Speyside-whisky, der dog i nyere tid bevæger sig i retning af lettere toner. 

Her hos LG Whisky finder du et bredt udvalg af whisky og anden spiritus fra hele verden. Vi rejser selv ud i verden og undersøger sagerne. Derfor har vi et indgående kendskab til hele branchen. Vi står gerne til rådighed ved eventuel tvivl og kan være behjælpelige med valget af den helt rette flaske. Uanset om du leder efter en god Speyside-whisky eller noget helt andet, så findes det her hos os.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING