GLEN MORAY

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Glen Moray er et destilleri i Skotland, der blev etableret helt tilbage i 1897. Det ligger i hjertet af Speyside-regionen i det nordøstlige Skotland. Fint placeret ved bredden af ​​floden Lossie nyder destilleriet en idyllisk lokation. Det er omgivet af det skotske højlands skønhed.

Destilleriet er kendt for at producere en bred vifte af single malt whiskyer. De spænder fra frugtagtige og lette til mere komplekse og røgede varianter. Deres whiskyer afspejler destilleriets engagement i kvalitet og tradition. Og hvert glas fortæller historien om det omhyggelige håndværk, der går forud for hver eneste af de færdige flasker.

Uanset om du foretrækker en klassisk, frugtagtig dram eller en mere robust og røget smagsoplevelse, byder Glen Moray destilleriet ret sikkert på en smag, der vil passe dig.

Med deres dedikation til kvalitet og variation fortsætter Glen Moray med at være et navn, der respekteres og værdsættes af whiskyentusiaster over hele verden.

Se udvalget her i webshoppen hos LG Whisky.

Vil du besøge destilleriets website, kan du klikke her. 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING