Campbeltown whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Campbeltown whisky

Viser alle 11 resultater

Sorter efter:

Campbeltown whisky – fra whiskyens tidligere hovedstad

 

Tilbage i 1800-tallet fandt du over 30 whiskydestillerier i Campbeltown. Netop på baggrund af det store udvalg, var denne del af Skotland også kendt som værende verdens whisky-hovedstad, hvilket dog er aftaget med tiden. Spoler vi tiden frem til i dag, så er kun 3 destillerier tilbage, nemlig Glen Scotian, Glengyle og Springbank – her får du dog whisky af høj kvalitet.

Historien går på at whiskyen nærmest flød i gaderne. Her var det før i tiden svært at bevæge sig rundt, uden at støde ind i en whiskyproducent på hvert eneste gadehjørne. Af samme årsag har netop campbeltown ligeledes fået tilnavnet “The whiskiest place on earth”.

Campbelltown findes i den vestlige del af skotland, placeret i den sydlige ende af halvøen Kintyre. Er du på jagt efter en velsmagende single malt whisky, så er netop campbeltown whisky et godt bud. Ser vi mod vest fra Kintyre halvøen, så finder vi Islay – en Skotsk ø som er kendt for sin røgede Islay whisky.

Hos LGwhisky finder du et bredt udvalg af whisky fra Skotland og resten af verden. Vi er selv entusiaster og står gerne til rådighed for sparring omkring valget af den rette flaske. Vores sortiment er udvalg på baggrund af rejser rundt til de forskellige destillerier, hvorfor vi med garanti også kan finde en flaske, som passer til dig. Behov for hjælp? Kontakt os på 52 34 34 64 eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING