Campbeltown whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Campbeltown whisky

Viser alle 6 resultater

Sorter efter:

Campbeltown whisky – fra whiskyens tidligere hovedstad

Tilbage i 1800-tallet fandt du over 30 whiskydestillerier i Campbeltown. Netop på baggrund af det store udvalg var denne del af Skotland også kendt som verdens whisky-hovedstad. Dette er dog aftaget med tiden. Spoler vi tiden frem til i dag, så er kun 3 destillerier tilbage. Det gælder Glen Scotian, Glengyle og Springbank – her får du dog whisky af høj kvalitet.

Historien går på, at whiskyen nærmest flød i gaderne. Her var det før i tiden svært at bevæge sig rundt uden at støde ind i en whiskyproducent på hvert gadehjørne. Af samme årsag har netop Campbeltown fået tilnavnet “The whiskiest place on Earth”.

Campbelltown findes i den vestlige del af Skotland, placeret i den sydlige ende af halvøen Kintyre. Er du på jagt efter en velsmagende single malt whisky, så er campbeltown whisky et godt bud. Ser vi mod vest fra Kintyre halvøen, finder vi Islay – en skotsk ø, som er kendt for sin røgede Islay whisky.

Hos LG Whisky finder du et bredt udvalg af whisky fra Skotland og resten af verden. Vi er entusiaster og står gerne til rådighed for sparring omkring valget af den rette flaske. Vores sortiment er udvalgt på baggrund af rejser rundt til de forskellige destillerier. Derfor kan vi med garanti også finde en flaske, som passer til dig. Behov for hjælp? Kontakt os på 52 34 34 64, eller send en mail til whisky@lgwhisky.dk.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING