MACDUFF

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Macduff destilleriet, også kendt som Glen Deveron, ligger ved floden Deveron i det maleriske skotske højland. Det blev grundlagt i 1960’erne og har siden da produceret en række udsøgte single malt whiskyer under mærket Glen Deveron.

Ejerforholdene for Macduff destilleriet har ændret sig gennem årene. Men det er i øjeblikket ejet af den uafhængige drikkevareproducent Bacardi Limited. Destilleriet er kendt for sin ærekærhed i relation til håndværk og kvalitet i alle faser af whiskyproduktionen.

Er du i nærheden af destilleriet, kan vi anbefale dig at kigge forbi. Det rolige og naturskønne højland, som destilleriet ligger i, tilbyder besøgende en unik mulighed for at opleve Skotlands skønhed og rige kulturarv. I nærheden af destilleriet kan du også udforske seværdigheder. For eksempel Duff House, en smuk herregård fra det 18. århundrede, og den gamle by Banff.

Macduff destilleriets whiskyer, under mærket Glen Deveron, er kendt for deres delikate og frugtagtige karakter. De afspejler det rene vand fra floden Deveron og det omkringliggende landskabs påvirkning. Destilleriet producerer både unge og modne udgivelser, der appellerer til whiskyentusiaster over hele verden.

Måske vil det være sjovt for dig at vide, at Macduff destilleriet er en af de få destillerier i Skotland, der har sine egne malthuse og tøndefremstillingsfaciliteter. Det giver dem en unik kontrol over hele produktionsprocessen.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING