Cuba

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Cuba og rom – ja tak! Ved du blot en lille smule om rom, så kender du ret sikkert rom-mærker som Bacardi og Havana Club. Begge brands udspringer fra Cuba, der traditionelt set er et af de helt store fyrtårne inden for rom. Men rom er SÅ meget mere end de rom-mærker, du kender fra for eksempel supermarkedet.

Prøv for eksempel en lækker rom som denne TwezoCuba Rum 40%. Der er her tale om en lækker, sød og velsmagende rom fra Cuba, hvor du virkelig får ‘valuta’ for pengene.

Twezo-rommen er kendetegnet ved en super flot gylden farve, og når du hælder den i glasset, vil du se, at den er smuk og klar. Mange vil sige om den, at den er blød og imødekommende. Og så dufter den helt fantastisk. Blandt andet af vanilje, fordi den har lagret på bourbonfade. Og desuden af krydderier. Disse slår også igennem i smagen, der ligeledes vil give dig en oplevelse af bananer og citrus. Den afsluttende smag er sød.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING