TAMNAVULIN

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Destilleriet Tamnavulin ligger i Speyside-regionen i Skotland og har en historie, der starter i 1966. Destilleriet blev etableret som en del af den stigende efterspørgsel på single malt whisky i perioden og har siden da været en vigtig aktør i whiskyindustrien.

Destilleriet ejes i øjeblikket af Emperador Inc., et internationalt spiritusfirma med base i Filippinerne. Destilleriets bygninger er en blanding af moderne og traditionel arkitektur og er smukt placeret ved bredden af ​​floden Livet.

Tamnavulin destilleriet producerer en blød og let drikkelig single malt whisky med subtile frugtige og krydrede noter. Destilleriet tilbyder en række forskellige aftapninger, herunder deres populære Tamnavulin Double Cask, der er lagret i både amerikanske og europæiske egetræsfade.

Vil du et smut forbi Tamnavulin destilleriet? Så kan du nyde en guidet rundvisning, der giver dig indblik i destilleriets produktionsproces og historie. Desuden kan du få en prøvesmagning, der vil give dig indblik i deres whiskyprofil. I nærheden af destilleriet kan du som turist også udforske andre seværdigheder. Fx den historiske Speyside Way og Aberlour-destilleriet.

En sjov kendsgerning om Tamnavulin destilleriet? Dets navn stammer fra det gæliske ord “Tamhnabh” eller “Tamhainn”. Det betyder “lille bakke” og har at gøre med destilleriets naturskønne omgivelser ved foden af ​​det skotske højland.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING