TULLIBARDINE

Viser alle 7 resultater

Sorter efter:

Træd ind i et spændende univers af tradition og forfinede smagsoplevelser hos skotske Tullibardine Distillery. Med rødder, der rækker helt tilbage til 1400-tallet, er Tullibardine mere end blot et destilleri. Det er en historisk rejse gennem tid og smag, der inkorporeres i hver eneste flaske.

Destilleriet ligger i det naturskønne hjerte af Skotlands Ochil-bjerge. Det er blevet sagt om destilleriet, at det indfanger naturens majestætiske skønhed i sine flasker. Hvert trin i destilleriets proces er præget af omhyggeligt udvalgte ingredienser og en hengivenhed til håndværkets ædle kunst.

Tullibardine er et symbol på skotsk arv og stolthed. De gamle bygninger forenes her med moderne teknikker, hvorved tradition og fornyelse smelter sammen. Hver dråbe af whiskyen bærer vidnesbyrd om områdets unikke jordbund og klima, hvilket resulterer i spændende smagsoplevelser.

Når du besøger Tullibardine, inviteres du til at udforske historien bag hver eneste flaske.

Gå på opdagelse i vores udvalg af whisky fra dette destilleri. Prøv for eksempel denne 15-års The Murray 2020 Double Wood 46%.

Har du spørgsmål? Så tag gerne fat i os. Vi står altid klar med vores ekspertise inden for blandt andet whisky.

 

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING