Nicaragua

Forside/ROM/Nicaragua

Viser alle 3 resultater

Sorter efter:

Nicaragua, der helt korrekt hedder Republikken Nicaragua, er et mellemamerikansk land. Det grænser op til Honduras i nordlig retning, mens det deler grænse med Costa Rica i sydlig retning. I vestlig retning ligger Stillehavet – og mod øst Det Caribiske Hav. Der bor rundt regnet syv millioner mennesker i landet, der har et areal på godt 130.000 kvadratkilometer. Det officielle sprog i landet er spansk, men der findes også en række indianske sprog, der tales af en del af befolkningen.

Hos LG Whisky har vi et udvalg af rom fra Nicaragua. For eksempel denne Corsario Reserve Cask 40% 50 cl.

Rommen er baseret på rom fra Nicaragua, som har lagret otte til tolv  år hvideg-fade fra USA. Den unikke smag kommer fra modning i udvalgte Barsac-fade, hvori den verdensberømte franske dessertvin tidligere har modnet. Rent duftmæssigt vil du kunne ane frugt og noter af appelsinlikør. Der er tale om en fyldig, frugtig rom med noter af honning, hvide ferskner, abrikoser og vanilje.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING