Destilleret 2011 – aftappet 2023 fra et Bourbon barrel med i alt 246 flasker. Denne single cask aftapning er i maj måned udvalgt af en lille skare danske whiskyforhandlere hos Kate & Mark Watt i Campbeltown. Taste: Fruity, waxy, creamy. Oranges, lemon zest and butterscotch. Se mere om Watt Whisky
Denne whisky er destilleret i 2009 og aftappet i 2024 fra et Hogshead. Der er aftappet 318 flasker. Destilleri navnet må ikke nævnes, men det kunne måske ligge i Dufftown? Taste: Rich, meaty, watermelon, green olives, pistachios and honey.
Aftappet fra et Hogshead med i alt 348 flasker. Destilleri navnet (Mortlach) må ikke stå på flasken. Taste: Rich and meaty, fresh ginger, herbal lemongrass, burnt orange and a hint of gueuze.
Destilleret 2008 – aftappet 2023 fra et Red Wine Barrique med i alt 264 flasker. Whiskyen har ligget i rødvinsfadet i 27 måneder. Smag: Karamel, nødder, marcipan, tang, røde frugter, nelliker og chokolade. Denne single cask aftapning er udvalgt i maj måned hos Kate og Mark Watt i Campbeltown af
Destilleret 2006 – aftappet 2023 fra et Hogshead med i alt 294 flasker. Destilleret af 100% Baco druer. RTaste: Figs, melted chocolate, pine resin, leather, red apples and maple syrup-
Et mix af to single malt whisky, 50% Benrinnes 12 år og 50% Glasgow 6 år, aftappet fra et sherry butt med i alt 282 flasker. Taste: Rich sherry, dark cherries, soft black pepper, liquorice and marmalade.
Aftappet i 2023 med i alt 618 flasker. Blandingen består af 42% peated blended malt og 58% North British grain whisky. Taste: Dry peat, soft sherry, distant smoke, toffee shortbread, ginger, custard and black cherries. Udvalgt af Kate og Mark Watt.
Denne whisky er destilleret i 2017 og aftappet i 2024 fra et bourbon barrel. Der er aftappet 246 flasker. Dette er fad nr. 100 som Kate & Mark Watt har aftappet siden den spæde start i 2020. Maltwhiskyen kommer fra de to ældste destillerier der stadig producerer i Campbeltown, nemlig
Destileret 2012 – aftappet 2023 fra et refill Butt med i alt 552 flasker. Taste: Creamy, grassy, toffee doughnuts, creme brûlée, honeycomb and a hint of ginger.
Destilleret 2016 – aftappet 2023 fra et Amontillado Butt med i alt 456 flasker. Whiskyen er startet i ex-bourbon casks og har fået en finish på et Amontillado Butt i 22 måneder. Smag: Fyldig, mørk frugt, jordbær yoghurt, nougat og mørke kirsebær. Dalmunach destilleriet er bygget på grunden hvor tidligere
Denne whisky er destilleret i 2012 og aftappet i 2024 fra et Hogshead. Der er aftappet i alt 294 flasker. Taste: Toffee, apples, marzipan, honeycomb, peanuts, peaches and creamy brûlée.
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Er du over 18 år gammel?Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Vi kan kontaktes på +45 52343464 og whisky@lgwhisky.dk alle hverdage fra kl. 8-16. Ved mailhenvendelser bestræber vi os på at svare hurtigst muligt og senest indenfor 3 hverdage. Luk