DANMARK

Forside/WHISKY/DANMARK

Viser 1–12 af 48 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Dansk whisky er kendt og anerkendt for sine gode råvarer. Selvom vi ikke har mange generationers stolte traditioner at læne os op ad. At dansk whiskyproduktion er et nyt fænomen, er dog ikke nødvendigvis en dårlig ting, da vi ved eksperimenteren med nye typer af ingredienser, produktionsmetoder og lagring har et unikt produkt. Hos LG Whisky finder du et bredt udvalg af whisky produceret i Danmark.

I Danmark findes allerede flere forskellige whiskyproducenter. I vores sortiment af dansk whisky finder du blandt andet produkter fra Stauning whisky, Ærø Whisky, Nyborg Whisky, Mosgaard Whisky og Fary Lochan Destilleri. Fælles for de danske destillerier er, at de er placeret nær kystlinjerne mod den vestlige del af Østersøen. Her er der adgang til massevis af lokale råvarer, hvilket bidrager til den unikke danske whiskyproduktion.

Dansk whisky er kvalitetswhisky

Meget af den danske whiskyproduktion kommer stadig i små partier, hvor hele eller store dele af produktionen foretages manuelt. Overvejende er dansk whisky af høj kvalitet og findes med både kraftige smage og i mildere udgaver. Sagt med andre ord findes kvalitetsprodukter i mange udgaver, hvorfor vi også har en dansk whisky til dig eller den, du holder af.

Danske destillerier er kendt for deres eksperimentering, hvilket ikke er til sammenligning ved mange af de traditionelle whiskydestillerier. Af samme grund har dansk whisky på grund af unik smag og godt håndværk allerede vundet mange priser rundt om i verden. Netop brugen af lokale råvarer giver ofte whiskyen en unik karakter. Dette medfører også, at mange produktioner kun er mulige at lave i begrænsede oplag. Der produceres stadig ikke nok til, at det er muligt at sikre en produktion i stor stil, hvilket dog kan medføre en fortsat forsikring om unikke kvalitetsprodukter

Unik whisky – en forsikring om gode oplevelser

Med dansk whisky får du en unik smagsoplevelse. Det kan både være sjovt for den erfarne whiskyentusiast, men ligeledes for personer som ikke nødvendigvis har et dybdegående kendskab til whisky. Netop den lokale produktion gør oplevelsen en smule mere speciel. Samtidig giver det en mulighed for at få en helt anden oplevelse, end hvis man blot køber en almindelig whisky i supermarkedet. Den tilhørende historie og den danske oprindelse gør en forskel.

Om whiskyen drikkes rent, bruges til forskellige drinks og cocktails eller noget helt tredje er op til dig. Hos LG whisky finder du et bredt udvalg af whisky fra danske producenter. Derfor kan vi med garanti også finde en whisky til netop dig. Vi er selv entusiaster og besøger løbende destillerier rundt om i verden. Har du behov for hjælp til valget af whisky? Kontakt os på telefon 52 34 34 64 eller whisky@lgwhisky.dk.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING