GLENLIVET

Viser alle 2 resultater

Sorter efter:

Glenlivet er et kendt navn verden over – et ikon inden for den skotske whiskyindustri. Destilleriet ligger i Speyside-regionen i det nordøstlige Skotland og blev officielt grundlagt i 1824 af George Smith. Det er ikke blot et destilleri, men en legendarisk institution, der har været med til at forme whiskyens historie og kultur.

I årenes løb har Glenlivet været genstand for flere gange ejerskifte. Men i dag er det en del af Pernod Ricard-gruppen, der fortsætter traditionen med at producere førsteklasses single malt whisky.

Geografisk set ligger Glenlivet destilleriet i en idyllisk dal omgivet af grønne bakker og kilderigt vand. Dette giver det optimale betingelser for fremstilling af whisky. Besøgende på destilleriet kan nyde ture i de maleriske omgivelser. Og opleve naturligvis den traditionsrige destillationsproces, der har gjort Glenlivet berømt over hele verden. Smagsprøver på destilleriets brede udvalg af whiskyer er selvfølgelig en del af oplevelsen.

I nærheden af destilleriet finder man også en række turistattraktioner. Vi kan fx nævne smukke Cairngorms National Park, historiske slotte som Cawdor Castle og Ballindalloch Castle, samt utallige vandrestier og golfbaner.

Glenlivet destilleriet er med ander ord ikke kun et sted for whiskyentusiaster. Det er samtidig en gateway til den utrolige skønhed og kulturelle rigdomme i det skotske højland.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING