Batch 11 af den populære cask strength serie. Nose: Rich mocha, heather honey and cinnamon pancakes, with caramelised brown sugar, pears and gingersnaps. Taste: Dark chocolate, toasted honeycomb and molasses, followed by rich plums, hazelnuts, ginger and red berries.
Limited Release PX and Oloroso casks, Virgin Oak barrels & Rioja wine barriques Nose: Bursting with ripe red berries, hazelnuts and heather honey, with hint of orchard fruits, cinnamon spice and gingersnaps. Taste: Lashings of dark chocolate, honeycomb and caramelised demerara sugar, followed by notes of treacle, mocha and ginger,
Whisky-legenden Billy Walker, der har 52 års erfaring i whisky-industrien, er kendt for sin evne til at finde og håndtere usædvanlige kvalitetsfade fra hele verden. Den nye 17-årige whisky, er modnet i sjældne Mizunara-egetræsfade, kombineret med whisky fra Oloroso Sherry puncheons og hogsheads. Mizunara er et meget sjældent japansk egetræ,
Denne whisky er destilleret den 19. april 2006 og aftappet i august 2022 fra et Oloroso sherry puncheon no. 1408. Der er aftappet i alt 699 flasker ved fuld fadstyrke. Aftappet udelukkende til Europa som batch 5. Taste: Bursting with molasses, brown sugar and orange marmalade, with ginger, vanilla and
Denne whisky er destilleret den 13. august 2007 og aftappet juli 2023 fra et Pedro Ximenez sherry puncheon no. 804408. Der er aftappet 705 flasker udelukkende til Europa som batch 6. Taste: Bursts of chocolate covered raisins, toffee apples and butterscotch, followed by fig syrup, cinnamon and treacle, with ginger
Destilleret 12.11.2008 – aftappet april 2023 fra Virgin oak cask no. 473 med i alt 281 flasker exclusivt til Danmark. Dette er en ud af 4 flasker i Denmark batch 5. Billy Walkers smagsnoter: Nose: Bursting with chocolate, toasted oats and butterscotch, with notes of vanilla pods, glazed cherries and
Destileret 01.06.2009 – aftappet april 2023 fra PX hogshead no. 804957 med i alt 250 flasker exclusivt til Danmark. Dette er en ud af 4 flasker i Denmark batch 5. Billy Walkers smagsnoter: Nose: Notes of heather honey, brambles and truffle butter, with hints of cinnamon, dark chocolate and treacle
Denne whisky er destilleret 16. november 2009 og aftappet i juli 2024 fra Pedro Ximenez cask no. 804307. Der er aftappet i alt 546 flasker. Taste: Rich chocolate, heather honey, treacle soaked cherries and cinnamon spice, followed by spiced orange, caramel and ginger snaps.
Destilleret 20.04.2010 – aftappet maj 2023 fra et Oloroso puncheon no. 800652 med i alt 720 flasker exclusivt til Danmark. 1 ud af 4 flasker fra Denmark batch 5. Billy Walkers smagsnoter: Nose: Bursts of dark brown sugar, chocolate coated red berries and dried plums, with hints of ginger and
Destilleret 15.08.2011 – aftappet april 2023 fra et Tawny Port Hogshead no. 7822 med i alt 339 flasker exclusivt til Danmark. Dette er en af 4 flasker fra Denmark batch 5. Billy Walkers smagsnoter: Nose: Bursting with caramel, heather honey and dried red berrirs, with notes of hazelnut, dark chocolate
Destilleret 19.12.2011 – aftappet juli 2023 fra Oloroso Puncheon no. 801089 med i alt 695 flasker til det europæiske marked. Nose: Notes of toasted walnuts, marzipan and orange peel, with hints of treacle, caramel and cooked orchard fruits. Taste: Waves of rich chocolate, citrus fruits and truffle, followed by baking
GlenAllachie destilleriet, der ligger i hjertet af Speyside-regionen i det nordøstlige Skotland, starter sit eventyr i 1967, hvor det bliver etableret af Mackinlay McPherson Ltd. Destilleriet blev senere udvidet under ejerskab af Pernod Ricard, før det i 2017 blev overtaget af Billy Walker og hans partnere.
Unikke smagsprofiler
Destilleriet er kendt for at producere en bred vifte af single malt whiskyer med forskellige smagsprofiler. Fra frugtagtige og blomsteragtige varianter til mere komplekse og krydrede whiskyerSå du kan absolut gå på opdagelse i et udvalg, hvor der ret sikkert er noget for enhver smag.
Området og turistattraktioner
GlenAllachie destilleriet ligger i en malerisk del af Speyside, omgivet af bølgende bakker og grønne marker. I nærheden finder man også flere turistattraktioner, herunder det imponerende Aberlour destilleri og det historiske Craigellachie Hotel. Begge dele begge er populære destinationer for whiskyentusiaster og andre besøgende.
Besøgsture
Besøgende har mulighed for at udforske GlenAllachie destilleriet på guidede ture, hvor man kan lære om destilleriets historie, produktionsprocessen og selvfølgelig smage på nogle af deres mest udsøgte whiskyer. Det er en fantastisk mulighed for at opleve det autentiske skotske whiskyhåndværk og nyde den smukke natur i Speyside.
DU SKAL VÆRE OVER 18 ÅR FOR AT BRUGE DENNE SIDE.
Denne webside bruger cookies til at forbedre oplevelsen for besøgende. Cookie indstillingerLæs mereACCEPTER
Privatlivs- & cookiepolitik
Cookie oversigt
Dette websted bruger cookies til at forbedre din oplevelse, mens du navigerer gennem webstedet. Ud af disse cookies gemmes de cookies, der er kategoriseret efter behov, i din browser, da de er vigtige for, at websitetens grundlæggende funktioner fungerer. Vi bruger også tredjepartscookies, der hjælper os med at analysere og forstå, hvordan du bruger dette websted. Disse cookies gemmes kun i din browser med dit samtykke. Du har også muligheden for at fravælge disse cookies. Men at fravælge nogle af disse cookies kan have en indvirkning på din browseroplevelse.
Nødvendige cookies er absolut vigtige for, at webstedet fungerer korrekt. Denne kategori inkluderer kun cookies, der sikrer grundlæggende funktionaliteter og sikkerhedsfunktioner på webstedet. Disse cookies gemmer ingen personlige oplysninger.
Er du over 18 år gammel?Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Vi kan kontaktes på +45 52343464 og whisky@lgwhisky.dk alle hverdage fra kl. 8-16. Ved mailhenvendelser bestræber vi os på at svare hurtigst muligt og senest indenfor 3 hverdage. Luk