Grain whisky

Forside/WHISKY/SCOTCH/Grain whisky

Viser 1–12 af 22 resultater

Sorter efter:

Indlæser

Ingen produkter blev hentet

Grain whisky – blandingsprodukt eller gemt guld?

 

Når vi ser på en traditionel single malt whisky, eksempelvis fra Skotland, så skal denne i følge reglerne være fremstillet af 100% maltet byg – der efterfølgende aldres i mindst 3 år, og har en alkoholprocent på minimum 40. Whisky der bruger andre kornsorter, maltede eller umaltede, betegnes som grain whisky. Når du hører betegnelsen single grain whisky, så betyder det blot, at denne whisky er fremstillet på ét enkelt destilleri. 

Ved tanken om grain whisky, så er det oftest single grain whisky vi taler om. Netop denne type af whisky er whisky, lavet på forskellige typer af korn, som eksempelvis majs, hvede eller umaltet byg. Grain whisky er tidligere, og bliver fortsat i dag, brugt til blanding og fremstilling af blended whisky. Her bruges det som ingrediens og opblanding under fremstillingen, hvilket kan være med til at holde prisen nede.

At grain udelukkende er en ingrediens eller et blandingsprodukt hører dog fortiden til. Med tidens løb er der udviklet flasker af høj kvalitet, hvilket i stigende grad bliver populært blandt whisky-elskere. Vi fører hos LGwhisky et varieret udvalg af single grain whisky, hvorfor vi også har flasken til dig. Har du behov for hjælp eller sparring, så kan vi kontaktes på telefon: 52 34 34 64 eller whisky@lgwhisky.dk

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING