MANNOCHMORE

Viser et enkelt resultat

Sorter efter:

Mannochmore destilleriet blev grundlagt i 1971. Det er et destilleri med en kort, men interessant historie. Og det er kendt for at producere en række udsøgte single malt whiskyer.

Ejerforholdene for Mannochmore destilleriet har ændret sig over årene. Men det er i øjeblikket en del af Diageo, en af verdens største producenter af spiritus. Destilleriet ligger nær landsbyen Elgin i Speyside-regionen, en af ​​Skotlands mest berømte whiskyregioner.

Her får besøgende en enestående mulighed for at udforske regionens rige whiskyhistorie og smage på nogle af de bedste single malt whiskyer i verden. I nærheden af destilleriet kan du også udforske historiske seværdigheder som Elgin Cathedral og Spynie Palace.

Mannochmore destilleriets whiskyer er kendt for deres karakteristiske frugtagtige og florale aromaer samt deres glatte og fyldige smag. Destilleriet producerer både officielle aftapninger og uafhængige aftapninger, der er værdsat af whiskykendere over hele verden.

En sjov kendsgerning om Mannochmore destilleriet er, at det tidligere havde et ‘alter ego’ under navnet “Loch Dhu”, der producerede en meget mørk og kraftig whisky, der var kendt som “Black Whisky”. Denne eksperimentelle udgivelse har fået en kultstatus blandt whiskyentusiaster.

Back to Top
Alle søgeresultater
Er du over 18 år gammel? Vores hjemmeside kræver at du er minimum 18 år gammel. Valider venligst om du er gammel nok, ellers kan du vælge "Luk side".
Kurv
Luk

Ingen produkter i kurven.

INFO OM FRAGT OG LEVERING