Gratis fragt ved køb over 1000,-
Kvalitets whisky
Fuld kundetilfredshed
Emærket
Tilbehør
Romsmagning
Nyhedsbrev

WHISKY

Der er 401 varer.

Hos LG Whisky har vi udvalgt mange spændende skotske whiskies fra bl.a. Adelphi, Signatory, Mackillop's Choice og GlenDronachs program.

Det største udvalg er naturligvis fra Skotland, men du finder også Bourbon, spændende flasker fra Irland, Indien, Canada og Japan, ja, selv Frankrig og Danmark - og vi har endda vores helt egen Octave Cask.

Vi har valgt at sortere de dejlige flasker ud fra lande og regioner, så klik på et land i menuen til venstre for at se nærmere på vores store sortiment.

Underkategorier

 • SCOTCH
  Whiskyens oprindelse er jo Skotland, derfor har LG Whisky også det største udvalg fra hjemlandet.Vi har delt flaskerne op i regioner, så se på kortet for at se nærmere på whisky fra dette område – og klik i menuen til venstre.
 • IRISH
  Irerne staver whisky med e – whiskey – og Irland var engang det største whiskeyproducerende land i verden. Derfor kan man undre sig over, at der nu kun er ganske få destillerier tilbage. Hos LG Whisky vil vi dog gerne være med til at udbrede kendskabet til de dejlige whiskeys fra landet, så vi har fundet nogle spændende flasker frem.  
 • BOURBON
  I USA kaldes whisky for Bourbon, opkaldt efter det gamle Bourbon County i Kentucky. På grund af den høje kvalitet herfra, brugte man navnet som kvalitetsbetegnelse, og det er siden blevet til en whiskykategori. LG Whisky har fundet nogle fine Bourbons fra Kentucky frem.
 • CANADA
  Whisky fra Canada er meget inspireret af skotske blends men med en lidt lettere, sødere og frugtig smag. LG Whisky har fundet en kongelig whisky frem, som vi varmt kan anbefale.
 • DANMARK
  Dansk whisky, ja, hvorfor ikke? Danmark har faktisk flere små destillerier, og der er endda flere på vej. Hos LG Whisky støtter vi naturligvis ethvert initiativ, så her finder du et par glimrende danske whiskies.
 • FRANKRIG
  Whisky fra Frankrig? Det kan man da ikke! Jo, det kan man godt, Frankrig producerer nemlig andet end vin og cognac, og da LG Whisky ikke er forudindtaget, har vi prøvet flere af dem. Her et lille udvalg, prøv selv!
 • INDIEN
  Der findes omkring 10 whiskydestillerier i Indien, og det første på verdensmarkedet var Amrut desilleriet. Amrut Single Malt er opkaldt efter livseliksiren i indisk mytologi, og det er da noget, vi synes om hos LG Whisky.
 • JAPAN
  Japansk whisky er lavet efter skotsk forbillede med en behersket men alligevel kompleks aroma og smag. Da det nordlige Japan er koldt, er sammenligningen med skotske whiskies helt fornuftig, og de første whiskies fra landet er da også fremstillet efter skotske metoder.
 • WALES
  I Wales finder du Penderyn destilleriet, et af de mindste destillerier i verden, som har taget navn efter landsbyen, hvor det ligger. Har du lyst til en engelsk whisky, så har vi her nogle af de bedste.
 • TAIWAN
  Taiwan finder du Nantou Distillery som producerer en dejlig blød whisky under navnet Omar.

Varer sidevis

Varer sidevis