Den Store Indiske Single Malt fra de solrige kyster ved Goa. Med mange ferskvands kilder og tropisk varme, var Goa det naturlige valg for hvor Single Malten skulle skabes. Et helårs tropisk klima, accelererer naturligvis modningen af whiskyerne. Englenes andel (fordampningen) er omkring 8% om året. Single Maltens unikke smagsoplevelser, skyldes ikke mindst den intense karakter hos den specielle byg, der vokser ved foden af Himalaya.
I 2004 blev Michael D’Souza Master Distiller hos John Distilleries, hvor den første destillation fandt sted i 2008. I 2012 lancerede Paul John sine Single Malts i Storbritannien, og har siden vundet utallige priser og anerkendelser i hele verden.
Whiskyerne er ikke chill-filtreret og har heller ingen tilsætningsstoffer (farver eller smag).
Duft:
Frugtagtige og maltede aromaer sammenflettet med duft af honning. En antydning af bourbon driller dine sanser
Smag:
Smag af byg kommer med det samme. En blød blanding af bourbon og manuka honning og lakrids giver en interessant og atraktiv fornemmelse. Mens du nyder denne oplevelse, overrasker den uventede smag af ristet honningkage
Eftersmag:
Classic har en elegant finish, med saftige Demerara toner, der byder et blødt og venligt farvel
Hver eneste tår Classic, udforsker det tropiske Goa. Den frodige friskhed omfavner dig allerede fra begyndelsen. Løslad denne fad-styrke whisky og nyd den tropiske Goanske stil!
70 cl.