Gratis fragt ved køb over 1000,-
Kvalitets whisky
Fuld kundetilfredshed
Emærket
Tilbehør
Romsmagning
Nyhedsbrev

Handelsvilkår

LG Whisky · Ladegård Mark 41 · 5560 Aarup
Tel 5234 3464 · CVR nr. 21 89 49 58
--------------------------------------------------------------------------------

Generelle oplysninger:

Virksomhedens juridiske navn: VOGNMAND LARS GREGERSEN

Organisationsform: Enkeltmandsvirksomhed

whisky@lgwhisky.dk

Etableringsår: 1988

De følgende betingelser gælder i de tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem køber og LG Whisky. For at handle hos LG Whisky skal køber være mindst 18 år.

Bestilling

 

På lgwhisky.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Det er også muligt at besøge vor butik efter forudgående aftale.

 

Når du handler med lgwhisky.dk indgås aftaler på dansk

Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du logge ind på siden eller sende en mail til whisky@lgwhisky.dk


Betaling

Alle betalinger er i danske kroner (DKK). Ved betaling med kort sendes oplysninger sikkert og krypteret til PBS.

På lgwhisky.dk kan der betales med:

Dankort

Visa Intl.

Visa Electron 

Mastercard DK 

Mastercard Intl. 

Maestro 

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra lgwhisky.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Priser

Alle priser er inkl. 25 % moms og de til enhver tid gældende afgifter. Priserne er dagspriser.

Levering

Levering sker med GLS og koster kr. 60,- pr ordre uanset ordrens størrelse. Ordrer over kr. 1.000,- leveres fragtfrit i Danmark.

Der kan også vælges anden form for levering/afhentning efter forudgående aftale, dette er gebyrfrit.

Alle varer kan som hovedregel leveres efter 2-4 hverdage med mindre andet er angivet. Hvis ordren indeholder bestillingsvarer, kan leveringstiden være op til 14 dage. Leveringstiden regnes fra det tidspunkt, hvor LG Whisky registrerer betalingen. Priserne for levering er gældende indenfor Danmarks grænser, ekskl. Færøerne og Grønland.

Vi leverer til hele EU. Levering til lande i EU koster kr. 150,00 uanset ordrestørrelse.

For at modtage din vare fra os, skal du afhente den i en GLS pakke shop valgt af dig i forbindelse med bestillingen. Har du købt en billet skal du printe ordrebekræftelsen, denne gælder som billet.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på lgwhisky.dk.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

a) har modtaget din vare

b) får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

c) får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

d) får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved fremsendelse af mail til whisky@lgwhiskydk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse/vare og nederst i dette dokument.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

- Drikkevarer, herunder vin og alkohol, jf. Forbrugeraftalelovens § 7, stk. 2, nr. 1.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

LG Whisky, Ladegård Mark 41, 5560 Aarup.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på lgwhisky.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Opstår der et problem, kan du tage kontakt til os, så finder vi nok en løsning.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

LG Whisky, Ladegård Mark 41, 5560 Aarup

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Personlige oplysninger

Oplysninger der registreres gennem denne shop vil ikke på noget tidspunkt blive overdraget, solgt eller videregivet til anden side, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. LG Whisky registrerer dog de oplysninger, der er indtastet i forbindelse med køb, og disse oplysninger bliver lagt i et kundekartotek udelukkende til brug for LG Whisky. Dette er dog ikke gældende for informationerne om betalingskort. Disse informationer gemmes ikke.

For at du kan indgå aftale med os på lgwhisky.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn

Adresse

Telefonnummer

E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos VOGNMAND LARS GREGERSEN og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren for VOGNMAND LARS GREGERSEN har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på lgwhisky.dk er Lars Gregersen.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.

Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Ved tilmelding til nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos VOGNMAND LARS GREGERSEN har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til VOGNMAND LARS GREGERSEN via e-mail whisky@lgwhisky.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til Lars Gregersen. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt:

 Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

- Til: Lars Gregersen, Ladegård Mark 41, 5560 Aarup

- Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

 

- Bestilt den ________________

- Forbrugerens navn

- Forbrugerens adresse

- Forbrugerens underskrift  (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) ____________________________________

- Dato _____________