Gratis fragt ved køb over 1000,-
Kvalitets whisky
Fuld kundetilfredshed
Emærket
Tilbehør
Romsmagning
Nyhedsbrev
Bowmore· 22 y. o. 52,9% Chess Malt no.5 Se fuld størrelse

Bowmore· 22 y. o. 52,9% Chess Malt no.5

Destilleri: Bowmore
Område: Islay
Årgang: 
Type: Single Malt
Alder: 22 år
Alk. styrke: 52,9%
Indhold: 70 cl.
Aftapper: The Chess Malt Collection

Flere detaljer

WH1632

Tilgængelighed: Denne vare er ikke længere på lager


Giv mig besked, når varen er tilgængelig

DKK 1.699

Kære kunde

Nu har vi igen en spændende nyhed på whiskyfronten. En helt ny serie 

The Chess Malt Collection®

Skotsk historie har altid handlet om store slag, magtfulde konger og dronninger, vovede træk og storslåede slotte. Om noble klanmedlemmer og brutale erobrere, religiøs dominans af fanatiske biskopper - men også om strateger og filosoffer. I dag er Skotland en storartet nation, med varme mennesker og en vidunderlig historie, som altid har været fascinerende og kompleks. Skotlands historie har været som et langt kompliceret skakspil. The Chess Malt Collection® er en fejring af skotsk historie og de stolte skotter.

Med The Chess Malt Collection® får du mulighed for at samle små stykker af skotsk historie på flaske. I de kommende år vil du kunne samle hver af de 32 skakbrikker som en smuk Single Malt aftapning. I sort og hvid, og med en fantastisk indpakning vil du få to konger, to dronninger, fire tårne, fire springere, fire løbere og ikke mindre end seksten bønder. 32 Single Malts, alle repræsenteret i forskellige udgaver gennem forskellige destillerier, forskellige aldre, forskellige regioner og fra forskellige fadtyper i forskellige alkoholstyrker. Alle whiskyer i The Chess Malt Collection® er aftappet som Single Casks ved Cask Strength uden tilsætning af farve og uden koldfiltrering. Det er de rå og rene dråber lige fra fadet.

Bliv medlem af Collectors Club – helt GRATIS

Et medlemsskab af Collectors Club er gratis, og du opnår en række fordele. Klik ind på www.chessmalt.com for at læse mere…